Smag på Garden
Sæsonens smage. Gode glas. En aften med nærvær & hygge.


















































SMØRREBRØD
Lørdag & søndag mellem kl. 12:00-16:30
1 stk. 85,- 2 stk. 160,- 3 stk. 210,- per. pers
Rødbederimmet laks
m. sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips
Christiansø Pigens Marinerede Sild
m. sennep mayo, skalotteløg & porrefritter
Himmerland oksetatar
rørt med æggeblomme, cornichoner, persille, tabasco-mayo & kataifi
Udvalg af svampe
m. urte mayo, sprøde kapers & timian
Håndpillede rejer
i cremet dressing med purløg, selleri og spidskål & sprød palmekål
Hos Garden bestemmer du selv, hvordan aftenen skal smage
Gå med vores 3-retters menu for en klassisk oplevelse, del vores sharing menu med bordet – fyldt med små og større retter – eller sammensæt jeres egen middag à la carte.
Hos os kan man dele – men man behøver ikke.
GARDENS 3-RETTERS MENU 350.-
MED TILHØRENDE VINMENU 645.-
FORRET
Rødbederimmet laks
M. sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips
Hvidvin – Otto, Soave, Graziano Prà
HOVEDRET
Sødmælkskalv m. sommergrønt
Hvide asparges, squash, grønne bønner, hvidvins-flødesauce med estragon & ristede boghvede
Rødvin – Langhe Nebbiolo, IT – Piemonte, Tenuta Cucco
-
TILKØB + 95,-
Opgrader til Uruguay grain fed oksemørbrad med blomkål, trøffel, Pommes Anna, syltede rødbeder, sprød kataifi og portvinsglace
-
DESSERT
Jordbær trifli
M. hjemmelavet makroner & vanilje-mascarponecreme
Dessertvin - Moscato d’Asti
GARDENS SHARING MENU 450.-
MED TILHØRENDE VINMENU 850.-
Skal bestilles af hele bordet & deles family-style
1. SERVERING
Den Lette tapas
To skønne oste & to slags charcuteri, serveret med dejligt tilbehør – perfekt til en let snack.
Bobler - Prosecco "Settolo", Treviso, Fratelli Collavo
2. SERVERING
Ramsløgsdampet rødtunge
Forårsspidskål, sprød palmekål & Citrus-hyldeblomst beurre blanc, toppet m. mizuna & kørvel
-
Citron & ricotta ravioli m. jomfruhummer
Hummer bisque, citrusfrisk pak-choi, forårsløg & ærteskud
Hvidvin – Riesling trocken, GE – Pfalz, Lichti & Astroh
3. SERVERING
Grain fed Uruguay oksemørbrad
Variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltede rødbede, sprød kataifi & portvinsglace
-
Stegte grønne asparges
M. purløgssauce, sprød pastinak, stikkelsbær & grønne urter
Rødvin – Chianti Classico, Sangiovese, IT – Toscana, L’Erta di Radda
4. SERVERING
Jordbær trifli
M. hjemmelavet makroner & vanilje-mascarponecreme
Dessertvin – Moscato d’Asti
À LA CARTE
TIL DEN SNACK SULTNE
Trøffelchips m. mayo // 55.-
Sortfodsskinke, olivenolie, balsamico & brød // 125.-
Saltede mandler, oliven, snackpølser // pr. stk 45.- eller mixen 115.-
TAPASBRÆTTER
Serveres med vores hjemmebagte brød & rørt smør
Den Lette // 125.-
To skønne oste & to slags charcuteri, serveret med dejligt tilbehør – perfekt til en let snack
Den Store // 175.-
Tre smagfulde oste og fire forskellige slags charcuteri, serveret med godt tilbehør
Den Lækre // 210.-
Rødbede rimmet laks, lækre små rejer, smagfuld svampemix, tre udvalgte oste, fire slags charcuteri, alt serveret med et lækkert udvalg af tilbehør
SMÅ RETTER
Burrata di bufala // 95.-
M. friske tomater, rucola, balsamico-reduktion, olivenolie & basilikum
Stegte grønne asparges // 110.-
Purløgssauce, sprød pastinak, stikkelsbær & grønne urter
Rødbederimmet laks // 110.-
M. sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips
Ramsløgsdampet rødtunge // 125.-
Forårsspidskål, sprød palmekål & Citrus-hyldeblomst beurre blanc, toppet m. mizuna & kørvel
Himmerland oksetatar // 115.-
Rørt med æggeblomme, cornichoner, persille, Tabasco mayo, friterede kapers, sakura
HOVEDRETTER
Citron & ricotta ravioli m. jomfruhummer // 185.-
Hummer bisque, citrusfrisk pak-choi, forårsløg & ærteskud
Dagens fangst m. blåmuslinger // 210.-
I muslingesauce, nye gulerødder, små ærter, friteret kapers & sprøde salater i citrusvinaigrette
Sødmælkskalv m. sommergrønt // 210.-
Hvide asparges, squash, grønne bønner, hvidvins-flødesauce med estragon & ristede boghvede
Grain fed Uruguay oksemørbrad // 325.-
Variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltede rødbede, sprød kataifi & portvinsglace
Portobello svampe marinerede med soja & honning // 175.-
Variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltet rødbede & kataifi
TILBEHØR TIL HOVEDRETTER
Blandet salat, agurk, tomat, feta, dressing, syltet rødløg // 45.-
Ovnbagte små kartofler, smør, timian // 55.-
UDVALG AF OSTE
3 stk. 95.-/ 5 stk. 150.-
Udvalg af oste, karamelliserede valnødder, kompot, hjemmelavet knækbrød
DESSERTER
Chokoladefondant // 85.-
Med vaniljeis, salt caramel, mandel krokant
Mazarinkage m. rabarber // 85.-
Hvid chokoladecreme, krystalliseret hvidchokolade & rød skovsyre
Jordbær trifli // 85.-
Med hjemmelavet makroner & vanilje-mascarponecreme