Smag på Garden

Sæsonens smage. Gode glas. En aften med nærvær & hygge. 

SMØRREBRØD

Lørdag & søndag mellem kl. 12:00-16:30

1 stk. 85,-   2 stk. 160,-    3 stk. 210,-    per. pers

 

Rødbederimmet laks

m. sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips

 

Christiansø Pigens Marinerede Sild

m. sennep mayo, skalotteløg & porrefritter

 

Himmerland oksetatar

rørt med æggeblomme, cornichoner, persille, tabasco-mayo & kataifi

 

Udvalg af svampe

m. urte mayo, sprøde kapers & timian

 

Håndpillede rejer

i cremet dressing med purløg, selleri og spidskål & sprød palmekål

Hos Garden bestemmer du selv, hvordan aftenen skal smage

Gå med vores 3-retters menu for en klassisk oplevelse, del vores sharing menu med bordet – fyldt med små og større retter – eller sammensæt jeres egen middag à la carte.
Hos os kan man dele – men man behøver ikke.

GARDENS 3-RETTERS MENU 350.-  

MED TILHØRENDE VINMENU   645.-

FORRET

Rødbederimmet laks

M. sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips 
Hvidvin – Otto, Soave, Graziano Prà

HOVEDRET 

Sødmælkskalv m. sommergrønt

Hvide asparges, squash, grønne bønner, hvidvins-flødesauce med estragon & ristede boghvede
Rødvin – Langhe Nebbiolo, IT – Piemonte, Tenuta Cucco        

-

TILKØB + 95,-

Opgrader til Uruguay grain fed oksemørbrad med blomkål, trøffel, Pommes Anna, syltede rødbeder, sprød kataifi og portvinsglace 

-

DESSERT 

Jordbær trifli

M. hjemmelavet makroner & vanilje-mascarponecreme
Dessertvin - Moscato d’Asti

GARDENS SHARING MENU 450.-

MED TILHØRENDE VINMENU   850.-

Skal bestilles af hele bordet & deles family-style 

 

1. SERVERING 

Den Lette tapas

To skønne oste & to slags charcuteri, serveret med dejligt tilbehør – perfekt til en let snack. 
Bobler - Prosecco "Settolo", Treviso, Fratelli Collavo 

2. SERVERING

Ramsløgsdampet rødtunge

Forårsspidskål, sprød palmekål & Citrus-hyldeblomst beurre blanc, toppet m. mizuna & kørvel

-

Citron & ricotta ravioli m. jomfruhummer

Hummer bisque, citrusfrisk pak-choi, forårsløg & ærteskud
Hvidvin – Riesling trocken, GE – Pfalz, Lichti & Astroh

 

3. SERVERING

Grain fed Uruguay oksemørbrad

Variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltede rødbede, sprød kataifi & portvinsglace

-

Stegte grønne asparges

M. purløgssauce, sprød pastinak, stikkelsbær & grønne urter
Rødvin – Chianti Classico, Sangiovese, IT – Toscana, L’Erta di Radda 

4. SERVERING 

Jordbær trifli

M. hjemmelavet makroner & vanilje-mascarponecreme
Dessertvin – Moscato d’Asti

À LA CARTE

TIL DEN SNACK SULTNE

Trøffelchips m. mayo // 55.-
Sortfodsskinke, olivenolie, balsamico & brød // 125.-
Saltede mandler, oliven, snackpølser // pr. stk 45.- eller mixen 115.-

TAPASBRÆTTER

Serveres med vores hjemmebagte brød & rørt smør  

Den Lette // 125.-

To skønne oste & to slags charcuteri, serveret med dejligt tilbehør – perfekt til en let snack 

Den Store // 175.-

Tre smagfulde oste og fire forskellige slags charcuteri, serveret med godt tilbehør
 

Den Lækre  // 210.-

Rødbede rimmet laks, lækre små rejer, smagfuld svampemix, tre udvalgte oste, fire slags charcuteri, alt serveret med et lækkert udvalg af tilbehør

SMÅ RETTER
 

Burrata di bufala // 95.-

M. friske tomater, rucola, balsamico-reduktion, olivenolie & basilikum 

Stegte grønne asparges  // 110.-

Purløgssauce, sprød pastinak, stikkelsbær & grønne urter

Rødbederimmet laks  // 110.-

M. sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips

Ramsløgsdampet rødtunge // 125.-

Forårsspidskål, sprød palmekål & Citrus-hyldeblomst beurre blanc, toppet m. mizuna & kørvel 

Himmerland oksetatar // 115.-

Rørt med æggeblomme, cornichoner, persille, Tabasco mayo, friterede kapers, sakura

 

HOVEDRETTER
 

Citron & ricotta ravioli m. jomfruhummer // 185.-

Hummer bisque, citrusfrisk pak-choi, forårsløg & ærteskud
 

Dagens fangst m. blåmuslinger // 210.-

I muslingesauce, nye gulerødder, små ærter, friteret kapers & sprøde salater i citrusvinaigrette

Sødmælkskalv m. sommergrønt // 210.-

Hvide asparges, squash, grønne bønner, hvidvins-flødesauce med estragon & ristede boghvede

 Grain fed Uruguay oksemørbrad // 325.-

Variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltede rødbede, sprød kataifi & portvinsglace
 

Portobello svampe marinerede med soja & honning // 175.-

Variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltet rødbede & kataifi

TILBEHØR TIL HOVEDRETTER

Blandet salat, agurk, tomat, feta, dressing, syltet rødløg // 45.-
Ovnbagte små kartofler, smør, timian // 55.-

UDVALG AF OSTE


3 stk. 95.-/ 5 stk. 150.-

Udvalg af oste, karamelliserede valnødder, kompot, hjemmelavet knækbrød

DESSERTER
 

Chokoladefondant // 85.-

Med vaniljeis, salt caramel, mandel krokant 

Mazarinkage m. rabarber  // 85.-

Hvid chokoladecreme, krystalliseret hvidchokolade & rød skovsyre

Jordbær trifli // 85.-

Med hjemmelavet makroner & vanilje-mascarponecreme