Rimmet laks med purløgsmayo, rød spidskål, brombær, blåbær og valnødder
Andebryst med variationer af hokkaido, rødbede, shiitake svampe, sauce og chips
Tillæg + 69 kr. : Okse Ribeye 300 gr. med variationer af svampe, cognac, porre, ribs, sauce og kartoffelchips
Mazarinkage, hvid chokoladecreme og amarena kirsebær
1 glas hvidvin | 1 glas rødvin | 1 glas portvin, moscato eller kaffe
Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød
Saltet mandler, oliven, snackpølser
Iberisk skinke der modner i 36 måneder
2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør.
3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør.
Laks, svampe mix, 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør.
Serveres med vores hjemmebagte brød
med purløgsmayo, rød spidskål, brombær, blåbær og valnødder
med stegt kammusling, forårsløg, creme fraiche, sprødt og purløgsolie
med frisk rødbede, ristet kapers, pistacie, timian mayo og havtorn
med syltet bøgehatte, sennep mayo, sprødt rugbrød, granatæble og spire
med variationer af hokkaido, rødbede, shiitake svampe, sauce og chips
med variationer af gulerod, spinat, frisk revet efterårs trøffel og parmesan
med sauce på juleøl, sprød jordskok og æble serveret med stegt glaskål, rosenkål og grønkål
med variationer af svampe, cognac, porre, ribs, sauce og kartoffelchips
med agurk, tomat, feta og syltet rødløg
med rucola, dressing, sprøde kapers og tallerkensmækker
med smør og timian
rødløg, røget mandler, citrus dressing og kørvel
Udvalg af oste med sødt-syltede valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød
+ 45 60 22 44 55restaurant@gardencph.dkGothersgade 87, kld., KBH K
Follow us on: