Tapas & snacks

Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød


  • Små lækkerier

    Saltede mandler, oliven, snackpølser   pr. stk… 45,-  // mix’en… 95,-

    Sortfodsskinke med olivenolie, balsamico og brød… 115,-

    Trøffelchips…55,-   

  • Den lette tapas
    115 kr.

    2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør.

  • Den store tapas
    165 kr.

    3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør.

  • Den lækre tapas
    195 kr.

    Laks, svampe mix, 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør.

Forretter

Serveres med vores hjemmebagte brød


  • Stracciatella di bufala, tomater, basilikum-pesto, Sakura 110.-

    Pommes Anna, andeconfit, kastanjepuré, glaskål, vinaigrette, timian 125.-  

    Rødbede rimmet laks, sprød salat, løvstikke vinaigrette, sennepskorn, rygeost, rugbrødschips 110.-

    Dampet rødtunge, beurre blanc, kål variationer, let syltet rødbede, purløgsolie 125.-

    Himmerland oksetatar rørt med æggeblomme, cornichoner, persille, tabasco-mayo, friterede kapers 125.-

Hovedretter


  • Lamme culotte, sort hvidløgspuré, confiteret porre, kejserhatte, lamme & rosmarin jus, sprøde kartofler, let syltede brombær 225.-

    Okse ribeye, hokkaido-variationer, pak choi, miso-smørsauce, forårsløg, sprød yuca, togarashi 355.-

    Confiteret aubergine, hokkaido variation, pak-choi, miso-smørsauce, forårsløg, sprød yuca, togarashi 195.-

    Frisklavet linguine, squash, basilikum, artiskok, Herbes de Provence, rød mizuna ristet boghvede & solsikkekerner 195.-

    Dagens fangst, variationer af blomkål, estragon- & smørsauce, ristede nødder, syltet æble, rucola & brøndkarse 225.-

Ekstra tilbehør til hovedretter


  • Blandet salat, agurk, tomat, feta, dressing, syltet rødløg 65.-   

    Edemame, radisser, citrus dressing 75.-

    Ovnbagte små kartofler, smør, timian 75.-

Ost & desserter


  • Ost
    3 stk. 95 kr. | 5 stk. 150 kr.

    Udvalg af oste med karamelliseret valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød

  • Desserter

    Mille Feuille af butterdej, vanilje-mascarponecreme, blåbær, ribs & flormelis 85.-

    Chokoladefondant, vaniljeis, salt caramel, mandel krokant 85.-

    Clafoutis med fign, blomme & mandel serveret med crème fraîche & karamelliserede hvid chokolade 85.-

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

​+ 45 60 22 44 55
restaurant@gardencph.dk
Gothersgade 87, kld., KBH K​

Follow us on: