Frokost

kl. 12.00 – 17.00 lørdag & søndag

Snacks & tapas

Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød


  • Små lækkerier

    Saltede mandler, oliven, snackpølser   pr. stk… 45,-  // mix’en… 95,-

    Sortfodsskinke med olivenolie, balsamico og brød… 115,-

    Trøffelchips… 55,-   

  • Den lette tapas
    115 kr.

    2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den store tapas
    165 kr.

    3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den lækre tapas
    195 kr.

    Laks, svampe mix , 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. pr. person


  • 1 stk. 75,-   2 stk. 145,-    3 stk. 195,-    per. pers

     

    1. Sild med sennep mayo, skalotteløg, porrefrit

          Herring, mustard mayo, leek fritters, shallots

    1. Rimmet laks, rygeost, salat, dressing

          Cured salmon, smoked cheese, salad, dressing

    1. Oksetatar, rysteribs, purløgsmayo, sakura, sprødt

         Beef tartar, red current, chive mayo, sakura, crisp

    1. Blandet svampe, citrontimian, sprøde kapers

          Mixed mushrooms, lemon thyme, crispy capers

    1. Rejer, sprød salat, mjød sauce, ristede boghvede

          Shrimps, crispy salad, mjød sauce, buckwheat  

Ala Carte


  • FORRETTER

    Stracciatella di bufala, tomater, basilikum-pesto 110.-

    Stegte hvide asparges, hollandaisesauce, friterede kapers, ærteskud 110.-   

    Tilføj små rejer  35.-

    Rødbede rimmet laks, sprød salat, dressing, sennepskorn, rygeost, rugbrødschips 110.-

    Muslingesuppe med blåmuslinger, rejer, purløgsolie, ærter, gulerødder, porre, mizuna 125.-

    Rørt øko oksetatar, syltede bolsjebeder, ramsløg mayo, sakura, sprødt filo med parmesan 125.-

  • HOVEDRETTER

    Trøffel kylling, grønne asparges, shiitake, bøgehatte, glace, svampepulver, sprød kartoffel 225.-

    Confiterede miso blomkål, kartoffelpuré, skorzonerrødder, forårsløg, sprød yuca 195.-

    Frisklavet linguine, cremede Comté, spinat, romanesco, skalotteløg, sprød pancetta  195.-

    Dagens fangst, squash, let syltede gulerødder, hummerbisque, oliven-citrus olie & fennikel  225.-

    Okse ribeye, kartoffelpuré, skorzonerrødder, forårsløg, miso sauce & sprød yuca 355.-

  • TILBEHØR TIL HOVEDRETTER

    Blandet salat, agurk, tomat, feta, dressing, syltet rødløg 65.-

    Spidskål, sprøde grønne bønner, citrus-fløde dressing, ristede røgede mandler 75.-

    Ovnbagte små kartofler, smør, timian 75.-

Ost & desserter


  • Ost
    3 stk. 95 kr. | 5 stk. 150 kr.

    Udvalg af oste med karamelliseret valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød

  • Desserter

    Mazarinkage, hvid chokoladecreme, syrlig rabarber-vanilje kompot 85.-

    Chokoladefondant, vaniljeis, syrlig brombærkompot, mandel krokant 85.-

    Jordbærtrifli med vanilje marscaponecreme, saltkaramel & hjemmebagte makroner 85.-

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

​+ 45 60 22 44 55
restaurant@gardencph.dk
Gothersgade 87, kld., KBH K​

Follow us on: