Frokost

kl. 12.00 – 17.00 lørdag & søndag

Snacks & tapas

Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød


  • Små lækkerier

    Saltede mandler, oliven, snackpølser   pr. stk… 45,-  // mix’en… 95,-

    Sortfodsskinke med olivenolie, balsamico og brød… 115,-

    Trøffelchips… 55,-   

  • Den lette tapas
    115 kr.

    2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den store tapas
    165 kr.

    3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den lækre tapas
    195 kr.

    Laks, svampe mix , 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. pr. person


  • 1 stk. 75,-   2 stk. 145,-    3 stk. 195,-    per. pers

     

    1. Sild med sennep mayo, skalotteløg, porrefrit

          Herring, mustard mayo, leek fritters, shallots

    1. Rimmet laks, rygeost, salat, dressing

          Cured salmon, smoked cheese, salad, dressing

    1. Oksetatar, rysteribs, purløgsmayo, sakura, sprødt

         Beef tartar, red current, chive mayo, sakura, crisp

    1. Blandet svampe, citrontimian, sprøde kapers

          Mixed mushrooms, lemon thyme, crispy capers

    1. Rejer, sprød salat, mjød sauce, ristede boghvede

          Shrimps, crispy salad, mjød sauce, buckwheat  

Ala Carte


  • FORRETTER

    Stracciatella di bufala, tomater, basilikum-pesto, Sakura 110.-

    Pommes Anna, andeconfit, kastanjepuré, glaskål, vinaigrette, timian 125.-  

    Rødbede rimmet laks, sprød salat, løvstikke vinaigrette, sennepskorn, rygeost, rugbrødschips 110.-

    Dampet rødtunge, beurre blanc, kål variationer, let syltet rødbede, purløgsolie 125.-

    Himmerland oksetatar rørt med æggeblomme, cornichoner, persille, tabasco-mayo, friterede kapers 125.-

  • HOVEDRETTER

    Lamme culotte, sort hvidløgspuré, confiteret porre, kejserhatte, lamme & rosmarin jus, sprøde kartofler, let syltede brombær 225.-

    Okse ribeye, hokkaido-variationer, pak choi, miso-smørsauce, forårsløg, sprød yuca, togarashi 355.-

    Confiteret aubergine, hokkaido variation, pak-choi, miso-smørsauce, forårsløg, sprød yuca, togarashi 195.-

    Frisklavet linguine, squash, basilikum, artiskok, Herbes de Provence, rød mizuna, ristet boghvede & solsikkekerner 195.-

    Dagens fangst, variationer af blomkål, estragon- & smørsauce, ristede nødder, syltet æble, rucola & brøndkarse 225.-

  • TILBEHØR TIL HOVEDRETTER

    Blandet salat, agurk, tomat, feta, dressing, syltet rødløg 65.-

    Edemame, radisser, citrus dressing 75.-

    Ovnbagte små kartofler, smør, timian 75.-

Ost & desserter


  • Ost
    3 stk. 95 kr. | 5 stk. 150 kr.

    Udvalg af oste med karamelliseret valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød

  • Desserter

    Mille Feuille af butterdej, vanilje-mascarponecreme, blåbær, ribs & flormelis 85.-

    Chokoladefondant, vaniljeis, salt caramel, mandel krokant 85.-

    Clafoutis med fign, blomme & mandel serveret med crème fraîche & karamelliserede hvid chokolade 85.-

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

​+ 45 60 22 44 55
restaurant@gardencph.dk
Gothersgade 87, kld., KBH K​

Follow us on: