Frokost

kl. 12.00 – 17.00 lørdag & søndag

Snacks & tapas

Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød


  • Små lækkerier

    Saltede mandler, oliven, snackpølser   pr. stk… 45,-  // mix’en… 95,-

    Sortfodsskinke med olivenolie, balsamico og brød… 115,-

    Trøffelchips… 55,-   

  • Den lette tapas
    115 kr.

    2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den store tapas
    165 kr.

    3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den lækre tapas
    195 kr.

    Laks, svampe mix , 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. pr. person


  •  

    SMØRREBRØD

     

    1 stk. 75,-   2 stk. 145,-    3 stk. 195,-    per. pers

    1. Sild med sennep mayo, skalotteløg, porrefrit

          Herring, mustard mayo, leek fritters, shallots

    1. Rimmet laks, rygeost, salat, dressing

          Cured salmon, smoked cheese, salad, dressing

    1. Oksetatar, trøffelmayo, parmesan, syltede rødløg,

         Beef tartar, truffle, parmesan, pickled red onion

    1. Blandet svampe, estragon sauce, sprøde kapers

          Mixed mushrooms, tarragon sauce, crispy capers

    1. Rejer, sprød salat, purløgsauce, ristede boghvede

          Shrimps, crispy salad, chive sauce, buckwheat  

Ala Carte


  • Forretter

    Teriyaki stegte gulerødder, ricottacreme, syltede skalotteløg, sprøde kapers, rucola   110.-

    Rødbede rimmet laks, sprød hjertesalat, rygeost, sennepsfrø, rugbrødschips   110.-

    Lun dampet rødtunge, yuzumayo, pommes anna, timian, røgede saltede mandler   125.-

    Dansk øko okse tatar, trøffelmayo, parmesan filo, syltede rødløg, rød mizuna   120.-

    Stracciatella di bufala, østershatte, pistacie, purløgsolie   110.-

  • Hovedretter

    Lammeskank & majroe braiseret i hvedeøl, purløgsauce, squash, grønne bønner, ristet boghvede  225.-

    Rødspidskål confiteret med miso, estragonsauce, kantareller, bagt rødbede, sprød pastinak   195.-

    Frisklavet linguine, cremet hokkaido græskar, chili, frisk gedeost, rosmarin   195.-

    Okse ribeye 275 gr., estragonsauce, kantareller, miso bagt rødbede, sprød pastinak   325.-

    Dagens fangst, variationer af blomkål, brunet smør, ristede hasselnødder, agurk, citrusvinaigrette 225.-

    TILBEHØR TIL HOVEDRETTER

    Burrata, tomat, olivenolie   95.-

    Blandet salat, agurk, tomat, feta, dressing, syltet rødløg   65.-

    Kulinariske linser, tomat, citrus dressing, ristede hasselnødder   75.-

    Ovnbagte små kartofler, smør, timian   75.-

Ost & desserter


  • Ost
    3 stk. 95 kr. | 5 stk. 150 kr.

    Udvalg af oste med sødt-syltede valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød

  • Desserter

    Mazarinkage, pistacie, hvid chokolade, brombær, vanilje   85.-

    Chokoladefondant, vaniljeis, pære, kakao nips   85.-

    Crème brûlée, krystalliseret caramel chokolade, rød skovsyre   85.-

​+ 45 60 22 44 55
restaurant@gardencph.dk
Gothersgade 87, kld., KBH K​

Follow us on: