Frokost

kl. 12.00 – 17.00 lørdag & søndag

Snacks & tapas

Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød


  • Små lækkerier

    Saltede mandler, oliven, snackpølser   pr. stk… 45,-  // mix’en… 95,-

    Sortfodsskinke med olivenolie, balsamico og brød… 115,-

    Trøffelchips… 55,-   

  • Den lette tapas
    115 kr.

    2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den store tapas
    165 kr.

    3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den lækre tapas
    195 kr.

    Laks, svampe mix , 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. pr. person


  • 1 stk. 75,-   2 stk. 145,-    3 stk. 195,-    per. pers

     

    1. Sild med sennep mayo, skalotteløg, porrefrit

          Herring, mustard mayo, leek fritters, shallots

    1. Rimmet laks, rygeost, salat, dressing

          Cured salmon, smoked cheese, salad, dressing

    1. Oksetatar, rysteribs, purløgsmayo, sakura, sprødt

         Beef tartar, red current, chive mayo, sakura, crisp

    1. Blandet svampe, citrontimian, sprøde kapers

          Mixed mushrooms, lemon thyme, crispy capers

    1. Rejer, sprød salat, mjød sauce, ristede boghvede

          Shrimps, crispy salad, mjød sauce, buckwheat  

Ala Carte


  • FORRETTER

    Rødbederimmet laks, sprød salat, balsamico dressing, sennepskorn, rygeost, rugbrødschips   110.-

    Hummerbisque, jomfruhummer, små rejer, gulerødder, glaskål, sprød palmekål    125.-

    Rørt øko oksetatar, rysteribs, purløgsmayo & olie, sakura, sprødt   125.-

    Stracciatella di bufala, olivenolie, frisk pak choi, basilikum-pesto, pistacie   110.-

    Marinerede rødbede carpaccio, gedeost, citronmayo, friterede kapers, timian, mizuna   110.-

  • HOVEDRETTER

    Braiserede svinekæber, hokkaido puré, kejserhatte, syltede bøgehatte, glace, sprød yuca   225.-

    Confiterede blomkål, citrontimian, skalotteløgspure, Pommes Anna, pastinak variationer   195.-

    Dagens fangst, majroe variationer, savoykål, mjød sauce, syrlige æbler, ristede hasselnødder   225.-

    Frisklavet linguine, cremede comté, spinat, syltede skalotteløg, sprød pancetta, rosenkålsblade   195.-

    Okse ribeye 275 gr., skalotteløgspure, Pommes Anna, pastinak variationer, glace   325.-

  • TILBEHØR TIL HOVEDRETTER

    Burrata, tomat, olivenolie   95.-

    Blandet salat, agurk, tomat, feta, dressing, syltet rødløg   65.-

    Tomater, sprød broccoli, citrus dressing, ristede hasselnødder   75.-

    Ovnbagte små kartofler, smør, timian   75.-

Ost & desserter


  • Ost
    3 stk. 95 kr. | 5 stk. 150 kr.

    Udvalg af oste med karamelliseret valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød

  • Desserter

    Mazarinkage, hvid chokoladecreme, brombær-vanilje kompot   85.-

    Chokoladefondant, vaniljeis, syrlig æblekompot, mandel krokant   85.-

     Crème brûlée, krystalliseret hvid chokolade, rød skovsyre   85.-

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

​+ 45 60 22 44 55
restaurant@gardencph.dk
Gothersgade 87, kld., KBH K​

Follow us on: