Frokost

kl. 12.00 – 17.00 lørdag & søndag

Snacks & tapas

Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød


  • Små lækkerier

    Saltede mandler, oliven, snackpølser   pr. stk… 40,-  // mix’en… 95,-

    Sortfodsskinke med olivenolie, balsamico og brød… 115,-

    Trøffelchips… 55,-   

  • Den lette tapas
    115 kr.

    2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den store tapas
    165 kr.

    3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den lækre tapas
    195 kr.

    Laks, svampe mix , 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. pr. person


  •  

    1 stk. 69,-   2 stk. 130,-    3 stk. 180,-    per. pers

    1. Sild med sennep mayo, skalotteløg, porrefrit

          Herring, mustard mayo, leek fritters, shallots

     

    1. Rimmet laks, rygeost, salat, dressing

          Cured salmon, smoked cheese, salad, dressing

     

    1. Oksetatar, peberrodsmayo, parmesan, sprødt

         Beef tartar, horseradish mayo, parmesan, crispy

     

    1. Blandet svampe, purløg, sprøde kapers

          Mixed mushrooms, chives, crispy capers

     

    1. Hønsesalat, bacon, syltet bøgehatte

          Chicken salad, bacon, pickled beech hat

Ala Carte


  • Forretter

    Butterdej fyldt med cremede kartoffel, knoldselleri, gulerod, trøffel, sprød porre og syltet skalotteløg… 100,-

    Rødbede rimmet laks med sprød hjertesalat, rygeost, sennepsfrø og rugbrødschips… 100,-

    Muslingesuppe med stegt kammusling, beder, forårsløg og salturt… 115,-

    Dansk økologisk oksetatar, peberrodsmayo, revet parmesan og sprødt… 115,-

    Stracciatella di bufala serveret med pak-choy, pesto, pinjekærner og persillepulver… 100,-

  • Hovedretter

    Kalv serveret med ristet blomkål og porre pure, rødbede, syltet bøgehatte, sprødt og sauce… 225,-

    Hjemmelavet vegetar svampebøf serveret med grillet spidskål, rysteribs, skalotteløgspure, estragonolie og sprødt… 195,-

    Frisklavet linguine med cremet tomatsauce, stracciatella, shiitake svampe, aubergine, basilikum og salvie… 195,-

    Ribeye 300 gr., serveret med grillet spidskål, rysteribs, skalotteløgspure, estragonolie, sauce og sprødt… 325,-  

    ​Dagens fangst serveret med hummer bisque, spinat, hokkaido, frisk æble og sprød palmekål… 225,-

Ost & desserter


  • Ost
    3 stk. 95 kr. | 5 stk. 150 kr.

    Udvalg af oste med sødt-syltede valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød

  • Desserter

    Chokoladefondant, vaniljeis, saltkaramel og krystalliseret hvidchokolade… 85,-

    Crème brûlée, havtorn og hvidchokoladecrumble… 85,-

     Chokolademousse, olivenolie og pistacie… 85,-

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

​+ 45 60 22 44 55
restaurant@gardencph.dk
Gothersgade 87, kld., KBH K​

Follow us on: