Frokost

kl. 12.00 – 17.00 lørdag & søndag

Snacks & tapas

Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød


  • Små lækkerier

    Saltede mandler, oliven, snackpølser   pr. stk… 40,-  // mix’en… 95,-

    Sortfodsskinke med olivenolie, balsamico og brød… 115,-

    Trøffelchips… 55,-   

  • Den lette tapas
    115 kr.

    2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den store tapas
    165 kr.

    3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den lækre tapas
    195 kr.

    Laks, svampe mix , 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. pr. person


  •  

    1 stk. 69,-   2 stk. 130,-    3 stk. 180,-    per. pers

     

    1. Sild med sennep mayo, skalotteløg, porrefrit

          Herring, mustard mayo, leek fritters, shallots

     

    1. Rimmet laks, rygeost, salat, dressing

          Cured salmon, smoked cheese, salad, dressing

     

    1. Oksetatar, trøffel, parmesan chips

         Beef tartar, truffle, parmesan, chips

     

    1. Blandet svampe, purløg, sprøde kapers

          Mixed mushrooms, chives, crispy capers

     

    1. Røget and, rødspidskål, appelsinvinaigrette

          Smoked duck, red scallion, orange vinaigrette

Ala Carte


  • Forretter

    Svampesuppe med skorzonerrødder, shiitake svampe, porrefritter og syltet skalotteløg… 100,-

    Rødbede rimmet laks med sprød hjertesalat, rygeost, sennepsfrø og rugbrødschips… 100,-

    Hummerbisque med jomfruhummerhaler, forårsløg og jordskok… 115,-

    Dansk økologisk oksetatar, filochips, revet parmesan og trøffel… 115,-

    Stracciatella di bufala serveret med pak-choy, pesto, pinjekærner og persillepulver… 100,-

  • Hovedretter

    Andebryst med variationer af pastinak, bagt rødbede og sauce med sprød rødspidskål, appelsinvinaigrette og syltet bøgehatte… 225,-

    Hjemmelavet vegetar svampebøf serveret med gulerødder og syltet rødløg, skalotteløgspure med bagt kartoffelcreme, purløgssauce og sprødt… 195,-

    Frisklavet linguine med hokkaido, kantareller, spinat og sprød salvie… 195,-

    Ribeye 300 gr., serveret med gulerødder og syltet rødløg, skalotteløgspure med bagt kartoffelcreme, sauce og sprødt… 325,-  

    ​Dagens fangst serveret med purløgssauce, romanesco, æble, frisk finikel, brøndkarse og sprøde kapers… 225,-

Ost & desserter


  • Ost
    3 stk. 95 kr. | 5 stk. 150 kr.

    Udvalg af oste med sødt-syltede valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød

  • Desserter

    Chokoladefondant med sorbet og krystalliseret hvidchokolade… 85,-

    Æbleskiver med vaniljeis, æblekompot og saltkaramel… 85,-

     Risalamande med kirsebær i amaretto og hvid chokolade… 85,-



This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

​+ 45 60 22 44 55
restaurant@gardencph.dk
Gothersgade 87, kld., KBH K​

Follow us on: