Historien

Marie Nielsen og Adrian Ciora åbnede Garden Restaurant & Vinbar i 2017 efter at have mødt hinanden i Københavnske madscene. Med en fælles passion for god mad lavet helt fra bunden besluttede de sig i 2017 at åbne deres første restaurant sammen.

Maden har altid været i centrum i Maries liv. Lige fra hun var lille har hun plukket grøntsager og krydderurter i urtehaven på familiens gård på Fyn og tilberedt de friske råvarer sammen med resten af familien. Det er denne stemning af at nyde et øjeblik sammen med mennesker, man holder af, som Adrian og Marie ønskede at give videre til deres gæster. Selvom Adrian og Marie siden er gået hver til sit, drives Garden Restaurant & Vinbar nu af Marie i samarbejde med hendes mor og papfar, Carl Peter. Sammen viderefører de den familiære atmosfære og den høje kvalitet i madlavningen, som har været restaurantens kendetegn siden begyndelsen.

I dag leverer familiegården råvarer til restauranten i form af friskopgravede danske kartofler og grøntsager, som de også selv sylter, ligesom blomsterne er derfra.
Valget af Garden som navn er inspireret af Maries morfar, der gjorde tjeneste i Den Kongelige Livgarde, som hver dag marcherer forbi restauranten. Et billede af Maries morfar pryder væggen ved siden af baren.

Vi glæder os alle sammen til at byder jer velkommen

De skønneste hilsner 
Marie, Carl Peter, Kirsten & TEAM GARDEN

Familie, venner & kollegaer i fokus

 Familien er en stor del af Restaurant Garden. Både Carl Peter og Maries mor hjælper til i restauranten, mens Maries far har lavet de unikke borde i restauranten. Som gæst mærker man tydeligt denne specielle stemning, som en familiedrevet restaurant skaber.

Vi værdsætter meget vores skønne kollegaer og betragter dem som en uundværlig del af vores team; uden dem ville Garden ikke være den succes, den er i dag!

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

​+ 45 60 22 44 55
restaurant@gardencph.dk
Gothersgade 87, kld., KBH K​

Follow us on: