Frokost

kl. 12.00 – 17.00 lørdag & søndag

TIL DEN SNACK SULTNE  

Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød & rørt smør


  • SMÅ LÆKKERIER

    Trøffelchips m. mayo 55.- 

    Saltede mandler, oliven, snackpølser pr. stk 45.-

    Sortfodsskinke med olivenolie, balsamico & brød  125.-

  • Den lette tapas
    125 kr.

    2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den store tapas
    185 kr.

    3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den lækre tapas
    225 kr.

    Laks, svampe mix , 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. pr. person


  • 1 stk. 85,-   2 stk. 160,-    3 stk. 225,-    per. pers

    Sild

    Rimmet laks

    Oksetatar

    Blandet svampe

    DAGENS SMØRREBRØD

Ala Carte


  • FORRETTER

    Burrata di bufala med tomater, rucola, ristede valnødder, balsamico-reduktion, olivenolie & basilikum 120.-

    Svampebouillon med pak-choi, stegte shiitake-svampe, bagt macédoine knoldselleri, let syltet glaskål & sprødt   120.-

    Rødbederimmet laks med sprød salat, løvstikke-vinaigrette, sennepskorn, rygeost & rugbrødschips   120.-

    Hummerbisque med jomfruhummerhaler, grønspidskål, porre, æble brunoise, sprød filo chips & purløgsolie   145.-

    Himmerland oksetatar rørt med æggeblomme, cornichoner, persille, tabasco-mayo, friterede kapers   145.-

  • HOVEDRETTER

    Lammeskank & pastinak braiseret i hvedeøl serveret med purløgsauce, squash, grønne bønner & ristede boghvede   225.-

    Grain fed Uruguay okse mørbrad serveret med variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltede rødbede, sprød kataifi & portvinsglace   335.-

    Portobello svampe marinerede med soja & honning serveret med variationer af blomkål, trøffel, Pommes Anna, let syltet rødbede & kataifi   195.-

    Frisklavet græskar-ravioli serveret med salvie-parmesan smør, frisk butternut squash, ristede nødder, et strejf af citrus & balsamico-glace   195.-

    Pestobagt dagens fangst serveret med variationer af jordskok, sauteret palmekål & spinat, brunet smørsauce, friteret kapers & frisk rucola   225.-

  • TILBEHØR TIL HOVEDRETTER

    Blandet salat, agurk, tomat, feta, dressing, syltet rødløg   65.-

    Ovnbagte små kartofler, smør, timian   75.-

Ost & desserter


  • Ost
    3 stk. 95 kr. | 5 stk. 150 kr.

    Udvalg af oste med karamelliseret valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød

  • Desserter

    Skovbær-marzarinkage med chokolademousse & sprød crumble   85.-

    Chokoladefondant med vaniljeis, salt caramel, mandel krokant   85.-

    Crème brûlée med krystalliseret hvidchokolade & rød skovsyre   85.-

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

​+ 45 60 22 44 55
restaurant@gardencph.dk
Gothersgade 87, kld., KBH K​

Follow us on: